.

.

JIGU Лаптоп со Батерија За Acer Стремат 5920 5315 5520G 6930 6935 7230 7330 7520 7530 AS07B31 AS07B32 AS07B41 AS07B42 AS07B51

JIGU Лаптоп со Батерија За Acer Стремат 5920 5315 5520G 6930 6935 7230 7330 7520 7530 AS07B31 AS07B32 AS07B41 AS07B42 AS07B51

DEN 768.96
Залиха
Достапно за вашата нарачка

ако не сте сигурни, можете да не контактирате директно или оставете порака до нас во секое време!
Ова е Замена на Батеријата
100% гаранција тестирани ok (ок) пред испорака
Може да се види споредбата на слики, од формата на батеријата и батеријата интерфејс и понатаму да се утврди вашата батерија потреби.8 V - 5200m Ah /57 WH Производ шоу
Лаптоп Компатибилни Модели :
За ACER За да се Стремат 5230 Серија За да се Стремат 5920 G-302 G20 H За да се Стремат 6930-6723 За да се Стремат 7720 G-602 G50 Mn За да се Стремат 5235 Серија За да се Стремат 5920 G-302 G20 N За да се Стремат 6930-6771 За да се Стремат 7720 G-603 G50 Hn За да се Стремат 5310 Серија За да се Стремат 5920 G-302 G25 За да се Стремат 6930-6809 За да се Стремат 7720 G-702 G50 Hn За да се Стремат 5315 Серија За да се Стремат 5920 G-302 G25 Hi За да се Стремат 6930-6940 За да се Стремат 7720 Z Серија За да се Стремат 5330 Серија За да се Стремат 5920 G-302 G25 Hn За да се Стремат 6930-6941 За да се Стремат 7720 Z-1 A2 G16 Mi За да се Стремат 5520 Серија За да се Стремат 5920 G-302 G25 Mn За да се Стремат 6930-6942 За да се Стремат 7720 ZG-3 A1 G16 Mi За да се Стремат 5520-5 A2 G16 За да се Стремат 5920 G-3 A2 G25 Mn За да се Стремат 6930 G За да се Стремат 7730 Серија За да се Стремат 5520-6 A2 G12 Mi За да се Стремат 5920 G-601 G16 За да се Стремат 6930 G Серија За да се Стремат 7730 G Серија За да се Стремат 5520-7 A1 G16 За да се Стремат 5920 G-601 G16 F За да се Стремат 6930 G-583 G25 Bn За да се Стремат 7730 Z Серија За да се Стремат 5520-7 A1 G16 F За да се Стремат 5920 G-602 G16 За да се Стремат 6930 G-583 G25 Mn За да се Стремат 7730 ZG Серија За да се Стремат 5520-T38 P12 За да се Стремат 5920 G-602 G16 F За да се Стремат 6930 G-643 G25 Mn За да се Стремат 7735 За да се Стремат 5520-T38 P8 За да се Стремат 5920 G-602 G16 Mn За да се Стремат 6930 G-733 G25 Mn За да се Стремат 7735 Z За да се Стремат 5520-T38 P8 F За да се Стремат 5920 G-602 G20 HN За да се Стремат 6930 G-944 G64 Mn За да се Стремат 7738 За да се Стремат 5520-TX58 P12 За да се Стремат 5920 G-602 G25 Mn За да се Стремат 6930 G-B32 За да се Стремат 8730 Серија За да се Стремат 5520-TX58 P16 За да се Стремат 5920 G-702 G25 Hn За да се Стремат 6930 G-B32 F За да се Стремат 8730-6314 За да се Стремат 5520 G Серија За да се Стремат 5920 G-932 G25 За да се Стремат 6930 G-BC32 За да се Стремат 8730-6550 За да се Стремат 5520 G-402 G25 Mi За да се Стремат 5920 G-932 G25 F За да се Стремат 6930 G-BC32 F За да се Стремат 8730-6918 За да се Стремат 5520 G-602 G16 За да се Стремат 5930 Серија За да се Стремат 6935 Серија За да се Стремат 8730-6951 За да се Стремат 5520 G-602 G16 F За да се Стремат 5930 G Серија За да се Стремат 6935-6194 За да се Стремат 8730 G За да се Стремат 5530 Серија За да се Стремат 5935 За да се Стремат 6935 G Серија За да се Стремат 8730 G Серија За да се Стремат 5530-U6 F За да се Стремат 6530 Серија За да се Стремат 6935 G-644 G25 Bn За да се Стремат 8730 G-6042 За да се Стремат 5530 G Серија За да се Стремат 6530 G Серија За да се Стремат 6935 G-644 G32 Bn За да се Стремат 8730 G-6681 За да се Стремат 5535 Серија За да се Стремат 6530 G-802 G32 Mn За да се Стремат 6935 G-734 G32 Bn За да се Стремат 8730 Z Серија За да се Стремат 5535-S6 За да се Стремат 6920 Серија За да се Стремат 6935 G-844 G32 Bn За да се Стремат 8730 ZG Серија За да се Стремат 5710 Серија За да се Стремат 6920-602 G16 За да се Стремат 6935 G-944 G32 Bn За да се Стремат 8730 ZG-344 G32 Mn За да се Стремат 5710 G За да се Стремат 6920-602 G16 F За да се Стремат 7220 Серија За да се Стремат 8920 Серија За да се Стремат 5710 Z За да се Стремат 6920-6422 За да се Стремат 7230 Серија За да се Стремат 8920-6030 За да се Стремат 5710 ZG За да се Стремат 6920-6428 За да се Стремат 7330 Серија За да се Стремат 8920-6048 За да се Стремат 5715 За да се Стремат 6920-6610 За да се Стремат 7520 серија За да се Стремат 8920-6671 За да се Стремат 5715 Z Серија За да се Стремат 6920-6621 За да се Стремат 7520-5115 За да се Стремат 8920 G Серија За да се Стремат 5720 Серија За да се Стремат 6920-6731 За да се Стремат 7520-5618 За да се Стремат 8920 G-6 A4 G32 Bn За да се Стремат 5720 G За да се Стремат 6920-6864 За да се Стремат 7520-5823 За да се Стремат 8920 G-834 G32 Bn За да се Стремат 5730 За да се Стремат 6920-812 G25 За да се Стремат 7520 G-502 G25 Mi За да се Стремат 8920 G-932 G32 Bn За да се Стремат 5730 Z Серија За да се Стремат 6920-812 G25 F За да се Стремат 7520 G-502 G32 Mi За да се Стремат 8920 G-934 G50 Bn За да се Стремат 5730 ZG Серија За да се Стремат 6920-832 G32 За да се Стремат 7530 Серија За да се Стремат 8920 G-934 G64 Bn За да се Стремат 5739 За да се Стремат 6920 G Серија За да се Стремат 7530 G Серија За да се Стремат 8935 За да се Стремат 5739 G-6132 За да се Стремат 6920 G-6 A4 G25 Mn За да се Стремат 7535 За да се Стремат 8940 G За да се Стремат 5739 G-6959 За да се Стремат 6920 G-814 G32 Bn За да се Стремат 7540 За да се Стремат 8940 G-BR101 За да се Стремат 5910 G За да се Стремат 6920 G-832 G25 Bn За да се Стремат 7720 За Extensa 7230 За да се Стремат 5920 За да се Стремат 6920 G-834 G32 Bn За да се Стремат 7720 Серија За Extensa 7630 За да се Стремат 5920 Серија За да се Стремат 6920 G-934 G32 Bn За да се Стремат 7720-1 A2 G16 Mi За Extensa 7630 G Серија За да се Стремат 5920-1 A2 G16 Mi За да се Стремат 6930 Серија За да се Стремат 7720-3 A2 G12 Mi За Travel Mate 7230 Серија За да се Стремат 5920-302 G12 Mi За да се Стремат 6930-6067 За да се Стремат 7720 G Серија За Travel Mate 7330 За да се Стремат 5920-302 G16 MN За да се Стремат 6930-6073 За да се Стремат 7720 G-1 A2 G16 Mi За Travel Mate 7530 Серија За да се Стремат 5920-3 A2 G16 Mi За да се Стремат 6930-6082 За да се Стремат 7720 G-1 A2 G24 Mi За Travel Mate 7530 G Серија За да се Стремат 5920-6582 За да се Стремат 6930-6154 За да се Стремат 7720 G-302 G25 Mi За Travel Mate 7730 Серија За да се Стремат 5920-6661 За да се Стремат 6930-6262 За да се Стремат 7720 G-302 G25 Mn За Travel Mate 7730 G Серија За да се Стремат 5920 G Серија За да се Стремат 6930-6455 За да се Стремат 7720 G-302 G32 Hi За да се Стремат 5920 G-102 G16 За да се Стремат 6930-6560 За да се Стремат 7720 G-3 A2 G32 Mi За да се Стремат 5920 G-302 G16 MN За да се Стремат 6930-6586 За да се Стремат 7720 G-5 A2 G16 Mi За ПОРТАЛ MC7310u MC7833u MD7329u MD7804e MC7321u MD7309u MD7330u MD7811u MC7801u MD7311h MD7333u MD7818u MC7803u MD7311u MD7334u MD7820u MC7804h MD7312h MD7335u MD7822u MC7805e MD7321u MD7801u MD7826u MC7825u MD7327u.

Кон својствата

Капацитетот На Батеријата:
4400MAh, 5200MAh
Бренд Име:
JIGU
Тип:
Li-Ion
Компатибилен Бренд:
Acer
Батеријата Напон:
10.8 V
Број На Модел На:
5920
Пакет:
Yes
Батеријата клетки:
6 Клетки
Место на Потекло:
Кина (Копно)
Тип На Производ:
Замена На Батеријата
Пакет:
Индивидуални браун неутрален кутија
гаранција:
1 Година Гаранција

Најдобри предлози во категоријата