.

.

JIGU Батеријата за Acer за да се Стремат 4741 5551 5552 5552G 5551G 5560 5560G 5733 5733Z 5741 AS10D31,AS10D51, AS10D61, AS10D71 AS10D75

JIGU Батеријата за Acer за да се Стремат 4741 5551 5552 5552G 5551G 5560 5560G 5733 5733Z 5741 AS10D31,AS10D51, AS10D61, AS10D71

DEN 1065.12
DEN 1065.00
Залиха
Достапно за вашата нарачка

8 V - 7800m Ah /85 WH Производ шоу
Лаптоп Компатибилни Модели : За Acer За да се Стремат 4250 Серија За да се Стремат 4250 G Серија За да се Стремат 4250 Z Серија За да се Стремат 4251 Серија За да се Стремат 4251 G Серија За да се Стремат 4251 Z Серија За да се Стремат 4252 Серија За да се Стремат 4252 G Серија За да се Стремат 4252 Z Серија За да се Стремат 4253 Серија За да се Стремат 4253 G Серија За да се Стремат 4253 Z Серија За да се Стремат 4333 Серија За да се Стремат 4333 Z Серија За да се Стремат 4339 Серија За да се Стремат 4339 Z Серија За да се Стремат 4349 Серија За да се Стремат 4349 Z Серија За да се Стремат 4551 Серија За да се Стремат 4551 G Серија За да се Стремат 4551 P Серија За да се Стремат 4552 Серија За да се Стремат 4552 G Серија За да се Стремат 4552 Z Серија За да се Стремат 4560 Серија За да се Стремат 4560 G Серија За да се Стремат 4625 Серија За да се Стремат 4625 G Серија За да се Стремат 4733 Серија За да се Стремат 4733 G Серија За да се Стремат 4733 Z Серија За да се Стремат 4733 ZG Серија За да се Стремат 4738 Серија За да се Стремат 4738 G Серија За да се Стремат 4738 Z Серија За да се Стремат 4738 ZG Серија За да се Стремат 4739 Серија За да се Стремат 4739 G Серија За да се Стремат 4739 Z Серија За да се Стремат 4739 ZG Серија За да се Стремат 4741 Серија За да се Стремат 4741 G Серија За да се Стремат 4741 T Серија За да се Стремат 4741 TG Серија За да се Стремат 4741 Z Серија За да се Стремат 4741 ZG Серија За да се Стремат 4743 Серија За да се Стремат 4743 G Серија За да се Стремат 4743 Z Серија За да се Стремат 4743 ZG Серија За да се Стремат 4750 Серија За да се Стремат 4750 G Серија За да се Стремат 4750 Z Серија За да се Стремат 4750 ZG Серија За да се Стремат 4755 Серија За да се Стремат 4755 G Серија За да се Стремат 4755 T Серија За да се Стремат 4755 Z Серија За да се Стремат 4755 ZG Серија За да се Стремат 4771 Серија За да се Стремат 4771 G Серија За да се Стремат 4771 Z Серија За да се Стремат 5250 Серија За да се Стремат 5250 G Серија За да се Стремат 5251 Серија За да се Стремат 5251 G Серија За да се Стремат 5252 Серија За да се Стремат 5252 G Серија За да се Стремат 5252 ZG Серија За да се Стремат 5253 Серија За да се Стремат 5253 G Серија За да се Стремат 5333 Серија За да се Стремат 5333 G Серија За да се Стремат 5336 Серија За да се Стремат 5336 G Серија За да се Стремат 5336 T Серија За да се Стремат 5336 G Серија За да се Стремат 5551 Серија За да се Стремат 5551 G Серија За да се Стремат 5552 Серија За да се Стремат 5552 G Серија За да се Стремат 5552 TG Серија За да се Стремат 5552 Z Серија За да се Стремат 5552 ZG Серија За да се Стремат 5560 Серија За да се Стремат 5560 G Серија За да се Стремат 5560 T Серија За да се Стремат 5560 Z Серија За да се Стремат 5560 ZG Серија За да се Стремат 5733 Серија За да се Стремат 5733 G Серија За да се Стремат 5733 Z Серија За да се Стремат 5736 Серија За да се Стремат 5736 G Серија За да се Стремат 5736 Z Серија За да се Стремат 5736 ZG Серија За да се Стремат 5741 Серија За да се Стремат 5741 G Серија За да се Стремат 5741 TG Серија За да се Стремат 5741 Z Серија За да се Стремат 5741 ZG Серија За да се Стремат 5742 Серија За да се Стремат 5742 G Серија За да се Стремат 5742 TG Серија За да се Стремат 5742 Z Серија За да се Стремат 5742 ZG Серија За да се Стремат 5750 Серија За да се Стремат 5750 G Серија За да се Стремат 5750 TG Серија За да се Стремат 5750 Z Серија За да се Стремат 5750 ZG Серија За да се Стремат 5755 Серија За да се Стремат 5755 G Серија За да се Стремат 5755 Z Серија За да се Стремат 5755 ZG Серија За да се Стремат 7251 Серија За да се Стремат 7551 Серија За Travel Mate 4370 Серија За Travel Mate 4370 G Серија За Travel Mate 4740 TG Серија За Travel Mate 4740 G Серија За Travel Mate 4740 T Серија За Travel Mate 4750 Серија За Travel Mate 4740 Z Серија За Travel Mate 4740 ZG Серија За Travel Mate 5335 Серија За Travel Mate 4750 G Серија За Travel Mate 4750 TG Серија За Travel Mate 5335 ZG Серија За Travel Mate 4750 Z Серија За Travel Mate 4750 ZG Серија За Travel Mate 5542 Серија За Travel Mate 5335 G Серија За Travel Mate 5335 Z Серија За Travel Mate 5542 ZG Серија За Travel Mate 8572 T Серија За Travel Mate 8572 TG Серија За Travel Mate Timeline X 6495 T Серија За Travel Mate 8572 ZG Серија За Travel Mate 8573 Серија За Travel Mate Timeline X 6595 G Серија За Travel Mate 8573 T Серија За Travel Mate 8573 TG Серија За Travel Mate Timeline X 8473 Серија За Travel Mate Timeline X 6495 Серија За Travel Mate Timeline X 6495 G Серија За Travel Mate Timeline X 8473 TG Серија За Travel Mate Timeline X 6495 TG Серија За Travel Mate Timeline X 6595 Серија За Travel Mate Timeline X 8573 T Серија За Travel Mate Timeline X 6595 T Серија За Travel Mate Timeline X 6595 TG Серија За Travel Mate Timeline X 8573 TG Серија За Travel Mate Timeline X 8473 G Серија За Travel Mate Timeline X 8473 T Серија За Travel Mate Timeline X 8573 G Серија За Travel Mate Timeline X 8573 Серија За ПОРТАЛ NV47 H серија NV49 C серија NV50 A серија NV51 B серија NV51 M серија NV53 A серија NV55 C серија NV59 C серија NV73 A серија NV79 C серија Лаптоп Дел броеви : За Acer 3 ICR19/66-2 934 T2078 F AS10 D AS10 D31 AS10 D3 E AS10 D41 AS10 D51 AS10 D61 AS10 D71 AS10 D73 AS10 D75 БТ.

Кон својствата

Капацитетот На Батеријата:
6600MAh, 7800MAh
Бренд Име:
JIGU
Тип:
Li-Ion
Компатибилен Бренд:
Acer
Батеријата Напон:
11.1 V/v 10.8
Број На Модел На:
4741
Пакет:
Yes
Батеријата клетки:
9 клетки
Место на Потекло:
Кина (Копно)
Тип На Производ:
Замена На Батеријата
Пакет:
Индивидуални браун неутрален кутија
гаранција:
1 Година Гаранција

Најдобри предлози во категоријата