.

.

МАШИНИ ЗА ШИЕЊЕ КОСА ИГЛА ЗАВРТКА НА БРЗИНАТА OVERLOCK НОГА ЌЕ ОДГОВАРА ПЕЈАЧ#255S

МАШИНИ ЗА ШИЕЊЕ КОСА ИГЛА ЗАВРТКА НА БРЗИНАТА OVERLOCK НОГА ЌЕ ОДГОВАРА ПЕЈАЧ255S

DEN 234.72
Залиха
Достапно за вашата нарачка


Опис : Пејач Машина За Шиење Правец Нога - Коса Месо Тело
Загарантирана да ги собере Пејач Машина за Шиење Модели :
266, 290, 301, 401, 411, 431, 500, 501, 502, 503, 503 A, 600, 603, 604, 610, 625, 626, 628, 629, 630, 631, 635, 635 E3, 635 E6, 635 E7, 636, 638, 639, 640, 645, 646, 649, 700, 706, 708, 714, 717, 719, 720, 721, 724, 725, 729, 734, 737, 740, 746, 750, 755, 756, 758, 760, 766, 770, 774, 775, 776, 778, 784, 786, 900-3, 920-3, 1000, 1036, 1050, 1100, 1410, 1411, 1425, 2000, 2000 A, 2001, 2010, 4552, 4610, 4622, 5910 6233, 6234, 6235, 6267, 6268, 6740, 6800, 6900, 7028, 7033, 8019, 9005, 9008, 9010, 9012, 9015, 9018, 9020, 9022, 9027, 9032, 9123, 9133, 9135, 9137, 9143, 9210, 9217, 9224, 9240, 9400, 9408, 9410, 9416, 9417, 9420, 9423, 9430, 9432, 9440 & 9444.

Кон својствата

Материјал:
Нерѓосувачки Челик
Тип:
Алатка Поставува
Употреба:
машина за шиење

Најдобри предлози во категоријата